Haarlem kent de hoogste dichtheid qua fysiotherapie praktijken in Nederland. Binnen een straal van 400 meter zit bijna overal in Haarlem een fysiotherapie praktijk. Natuurlijk wilt u de beste zorg, een specialist die u het beste kan helpen bij u blessure.

Welke fysiotherapeut in Haarlem is voor mijn klachten het meest geschikt?

Veel fysiotherapeuten bieden zorg aan voor uitleenlopende klachten. Dit heeft een belangrijk nadeel ten opzichte van de specialist: de therapeut bouwt minder expertise op dan als hij of zij zich zou richten op een selectieve groep van blessures. Ook is het heel moeilijk om de relevante kennis en vaardigheden bij te houden voor alle verschillende aandoeningen.

Onder de Knie is dé specialist in aandoeningen en blessures onder de knie. Met onze expertise zoeken we samen met u voor de beste oplossing voor uw probleem!

Wat houdt Fysiotherapie bij Onder de Knie in Haarlem in?

Bij Onder de Knie staat een aanpak op maat centraal. Dit betekent dat we met u samen een plan maken om uw doelen te halen.

We houden van een actieve aanpak, u krijgt zo veel mogelijk handvaten aangerijkt om zelfstandig aan de slag te gaan. In een eerste sessie analyseren we samen uw probleem. We beoordelen wat wel en niet gaat, en of er mogelijk zwaktes zijn die uw herstel bemoeilijken (bv. onvoldoende spierkracht). Samen stellen we een plan op waarin we bespreken welke behandelingen u nodig heeft.


Welke behandelingen vallen er onder fysiotherapie bij Onder de knie?

Afhankelijk van wat u nodig heeft, krijgt u oefeningen mee om de spierkracht, coördinatie of lenigheid te verbeteren. Het kan ook zijn dat we uw (hard-)looptechniek moeten verbeteren of dat we u moeten behandelen met manuele technieken. Vaak krijgt u een oefenblad of een bijvoorbeeld een opbouwend hardloopschema mee om zelf thuis mee aan de slag te gaan.

Waarom is Onder de Knie de specialist op het gebied van Fysiotherapie in Haarlem?

Onder de Knie is een gespecialiseerde fysiotherapie praktijk in Haarlem gericht op klachten onder de knie. Dit betekent dat onze fysiotherapeutische expertise en kennis zich verdiept heeft op het gebied van shin splints, kuit-, voet-, enkel en achillespeesklachten. Wij werken nauw samen met specialisten in omgeving, en dragen bij aan kennisontwikkeling doormiddel van het verrichten van wetenschappelijk onderzoek en het verzorgen van curssussen en lezingen.