Wat u van ons kunt verwachten.

Een persoonlijk en specialistische aanpak van uw eerste tot uw laatste behandeling.

DE EERSTE AFSPRAAK

Tijdens de eerste sessie bevragen wij u over uw klachten en over u. Tijdens het vraaggesprek gaan we in op hoe en waarom uw klachten zijn ontstaan, wat dat voor u betekent en wat we er aan kunnen doen. Wat wilt u weer kunnen en wat hoopt u bij Onder de Knie te bereiken? Het doel is om te analyseren op welke manier wij u het beste kunnen helpen.

BEHANDELTRAJECT

Tijdens de eerste afspraak stellen we samen een plan op om uw doelen te behalen. Hierin bepalen we hoe we uw klachten gaan proberen te verhelpen en hoe lang het zal gaan duren. Tijdens deze bijeenkomst zal veel aandacht zijn voor uw vragen. Het begrijpen van de blessure, de oorzaak en wat er voor nodig is om van de blessure te herstellen vormen de basis van elke succesvolle behandeling. In het vervolg zetten we verschillende interventies in afhankelijk van uw behoeften; oefentherapie gericht op bijvoorbeeld het verbeteren van de kracht, het evenwicht of beweeglijkheid van gewrichten, manuele therapie, of het aanpassen van de looptechniek (ook wel gait retraining genoemd). Het behandelplan wordt individueel afgestemd en zo veel mogelijk wetenschappelijk aangetoonde behandelvormen zullen hierbij worden ingezet.

SECOND OPINION

Vindt u het fijn om eenmalig onze mening te horen (vraaggesprek, lichamelijk onderzoek, advies m.b.t. behandelplan), dat kan. Wij vragen u alle relevante informatie mee te nemen naar het consult, denk aan brieven van/aan de huisarts, informatie van specialisten die u heeft bezocht (uitslagen van x-foto’s, MRI’s, bloedonderzoek, etc.). Een second opinion duurt 50-60min. Wilt u een uitgebreid verslag met onze bevindingen? Dat kan, zie hiervoor onze tarieven pagina.

Meer vragen?

Vind antwoorden op veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op.