Beste klanten en oud-klanten van Onder de Knie,

Graag willen we u op de hoogte brengen van een belangrijke ontwikkeling binnen de fysiotherapiepraktijk Onder de Knie.
Per 1 januari 2024 zal Onder de Knie worden overgenomen door Topsportief. Met deze overname start een nieuwe periode voor de praktijk waarbij ik me zal blijven inzetten voor uw welzijn en gezondheid.

Door veranderende bekostiging van zorg en de toegenomen eisen aan een kleine praktijk als deze, is het bijna niet mogelijk om aan deze eisen te voldoen. Een overname van mijn praktijk maakt het echter wel mogelijk om te kunnen blijven voldoen aan deze eisen.

Met de overname door Topsportief wordt er nieuwe energie aan de praktijk toegevoegd. Deze verandering stelt ons in staat om een breder zorgaanbod te realiseren en een ruimere agenda te hanteren. Ook maakt dit het mogelijk om contracten aan te gaan met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Menzis.

Onder de Knie blijft bereikbaar via de bestaande communicatiekanalen, waaronder telefoon, e-mail en website, om afspraken te maken en vragen te beantwoorden. U kunt nog steeds rekenen op dezelfde hoogwaardige zorg en aandacht die u van mij gewend bent.

Joost Vollaard, eigenaar Topsportief over de overname:

Deze overname is geworteld in de langdurige band die ik met Marinus heb opgebouwd. In 2001 kwam hij eerst bij mij als jonge atleet onder behandeling, tegenwoordig meld ik me ook bij Marinus bij fysieke klachten. Vanuit onze gedeelde visie op hoogwaardige fysiotherapeutische zorg verwacht ik dat de samenwerking met Onder de Knie een succes wordt. Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking waarin wij gezamenlijk met Marinus kunnen werken aan de zorg van vandaag en de toekomst.

Topsportief heeft zich gefocused op gespecialiseerde zorg voor sporters met klachten bij het bewegen.
We werken met een team van gepassioneerde fysiotherapeuten, die allen zelf komen uit de (top)sport (oa atletiek, wielrennen, triathlon). Daarnaast werken onze therapeuten naast hun werk in de praktijk ook voor Global Sports Communication, het atletenmanagementbureau van Jos Hermens, waardoor ze ervaring hebben met begeleiding van atleten van internationaal topniveau op de Olympische Spelen en wereldkampioenschappen, de grote stadsmarathons (Berlijn, New York, Londen, Chicago) en de Diamond League-wedstrijden. Deze ervaring nemen we weer mee naar ons werk in de praktijk!

Graag wil ik benadrukken dat de continuïteit van zorg voor u tijdens deze overgangsperiode mijn hoogste prioriteit heeft.
Mocht u vragen hebben of verdere informatie wensen over deze overname, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking met Topsportief en ik blijf me inzetten voor uw welzijn.

Met vriendelijke groet,

Marinus Winters / Onder de Knie Topsportief Haarlem