Sportfysiotherapie wordt veel aangeboden in de regio Haarlem. Natuurlijk wilt u de beste zorg, een specialist die u het beste kan helpen bij u sportblessure. Onder de Knie is dé specialist op het gebied van shin splints, kuit-, voet-, enkel- en achillespeesklachten.

Wat houdt sportfysiotherapie bij Onder de Knie in?

Bij Onder de Knie staat een aanpak op maat centraal. Dit betekent dat we met u samen een plan maken om uw doelen te halen.

We houden van een actieve aanpak, u krijgt zo veel mogelijk handvaten aangerijkt om zelfstandig aan de slag te gaan. In een eerste sessie analyseren we samen uw probleem. We beoordelen wat wel en niet gaat, en of er mogelijk hindernissen zijn die uw herstel bemoeilijken (bv. onvoldoende spierkracht). Samen stellen we een plan op waarin we bespreken welke behandelingen u nodig heeft.

Welke behandelingen vallen er onder sportfysiotherapie bij Onder de Knie?

Afhankelijk van wat u als sporter nodig heeft, maken we een plan mee met oefeningen om de spierkracht, coördinatie of lenigheid te verbeteren. Het kan ook zijn dat we uw (hard-)looptechniek moeten verbeteren of dat we u moeten behandelen met manuele technieken. U krijgt tips en trucs om met uw blessure om te gaan. Deze zijn vaak belangrijk om uw sportblessure over te laten gaan.

Waarom is Onder de Knie de specialist op het gebied van sportfysiotherapie in Haarlem?

Onder de Knie is een gespecialiseerde sportfysiotherapie praktijk in Haarlem gericht op klachten onder de knie. Dit betekent dat onze fysiotherapeutische expertise en kennis zich verdiept heeft op het gebied van shin splints, kuit-, voet-, enkel- en achillespeesklachten. Wij werken nauw samen met specialisten in omgeving, en dragen bij aan kennisontwikkeling doormiddel van het verrichten van wetenschappelijk onderzoek en het verzorgen van curssussen en lezingen.